Блог

Головна » 2010 » Жовтень » 6 » Відгук на концерт "Зігріймо любов’ю серця" опублікований в газеті Кривоозерщина
18:06
Відгук на концерт "Зігріймо любов’ю серця" опублікований в газеті Кривоозерщина

Мені довелося бачити за своє жит­тя чимало різних концертів, вистав. Свого часу сама була активною учас­ницею художньої самодіяльності, на­магаючись у силу своїх можливостей урізноманітнити своє життя, зробити його різнобарвним. І від цього на душі була хоч і невелика, але радість.

Але коли я побувала на концертній програмі «Зігріймо любов'ю серця», яка відбулася 26 липня ц.р. в район­ному Будинку культури, то зрозуміла, що аналогічного дійства ще в житті не бачила.

А підготували цю чудову програму парафіяни православної Свято Різдво Богородичної церкви із благословен­ня настоятеля о. Леоніда Лотоцького.

Перевага і особливість цього кон­церту полягає в тому, що програма з початку і до кінця була насичена під­несеною атмосферою духовного і прекрасного.

А виступи ведучого — о. Леоніда були пронизані справжніми християн­ськими цінностями, любов'ю до бли­жнього.

До кожного виступу виконавця о. Леонід робив коротеньку проповідь, яка торкалася саме тієї теми, яка згодом була озвучена учасниками художньої самодіяльності. Йшлося про сімейні стосунки, виховання ді­тей в атмосфері любові до ближньо­го, дотримання духовних заповідей.

Не обминули увагою і ставлення дітей до батьків, повагу до всього, що нас оточує.

Кожен виконаний художній номер мав глибоке виховне значення.

Проведення таких концертних програм, на мою думку, сприяє вихованню підростаючого поколін­ня і духовному оздоровленню на­шого суспільства.

Виконуючи свої обв'язки і не зупиняючись на досягнутому, под­ружжя Лотоцьких Леонід Федоро­вич та Раїса Миколаївна різними шляхами прагнуть достукатися до наших душ і вселити найкращі бла­городні почуття, яким вчать Божі заповіді. Таким же прекрасним яко­стям вони навчають своїх дітей, які, це вже з впевненістю можна сказа­ти, є достойними християнами.

Всі присутні були надзвичайно вдячні о. Леоніду, Раїсі Миколаївні, а також всім учасникам цієї незабу­тньої зустрічі, за те, що подарували нам хвилини справжньої душевної радості. Ці піднесені почуття викли­кали сльози радості і душевного спокою. Дійсно, їм вдалося зігріти любов'ю наші серця і душі. Побіль­ше б таких концертних програм, бо такі дійства вселяють віру, надію і любов, без яких життя просто не­можливе.

        Ще раз дякуємо подружжю Ло­тоцьких. Вони, вихідці з Тернопіль­ської області, проросли благодат­ними зернятами на нашій Криво- озерській землі. Тож нехай ваше родинне дерево, шановні, розрос­тається і приносить користь для нашої громади. Хай Бог береже вас на многії і благії літа.

         За дорученням глядачів концертної  програми. А. Магац.

Переглядів: 3328 | Додав: otec | Рейтинг: 3.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: