Головна » 2011 » Лютий » 3 » Благословення дітей.
20:48
Благословення дітей.
 (590x590, 122Kb)
 (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb) (15x15, 1Kb)
Молитва Батьківська на благословення дітей
Господи, Ісусе Христе, Сину Божий, благослови, освяти, сохрани дитину мою силою животворчого Хреста Твого.
Благословення матері.

Господи, Ісусе Христе, Сину Божищ ради молите Пречистої Твоєї Матері, почуй мене грішну і недостойну рабу Твою.
Господи, в милості Твоєї влади дитина моя помилуй і спаси Ті в їм \я Ісуса Христа. Господи, прости дитині моїй всі прогріхи вільні й невільні, що створені перед Тобою. Господи, настав дитину мою на путь істинний заповідей Твоїх, і врозуми і просвіти світлом Твоїм Христовим на спасіння душі і зцілення тіла.
Господи, благослови дитину мою вдома і біля дому, в школі, в полі, в роботі, в дорозі і на кожному місці влади Твоєї.
Господи, сохрани дитину мою під Покровом Твоїм Святим від кулі, від стріли, від ножа, від каменя, від яду від вогню, від утоплення від всякої хвороби і від передчасної смерті. Господи, охорони дитину мою від видимих і невидимих ворогів, від всякої біди, від заздрості, чародійства, від всякого зла і нещастя
Господи, зціли дитину мою від всякої хвороби, очисти, не допусти до звички вживати алкоголь, тютюн, наркотики, відверни від азартних ігор, полегши душевні переживання. Господи, даруй дитині моїй благодать Духа Твого Святого на довгі роки життя, здоров я і доброго розуму.
Господи, помнож і укріпи розумові здібності моєї дитини і сили тілесні, допоможи і укріпи в важливі дні здачі іспитів.
Господи, покеруй дитиною моєю у виборі професії щоб в майбутньому праця її була на славу Господу на добро і процвітання для неї і для всіх людей. "
Господи, благослови мою дитину на щасливе сімейне життя і благочестиве дітонародження. Господи, даруй і мені недостойній і грішній рабі Твоїй материнське благословення дитині моїй в раній, вечірній, і нічний час. Імені Твого ради. Славлю і хвалю Тебе Господи за Твоє превелике милосердя, дякую за поміч і охорону Твою повсякчасну. Молюсь і припадаю до Тебе, почуй молитву мою, не відвернись від мене Господи, прости і помилуй бо Ти Великий Господь Могутній і Всевишній і милості Твоїй немає
кінця.
Слава Тобі Господи Отцю і Сину і Святому Духу сьогодні і завжди і на віки віків. Амінь.

 (286x48, 4Kb)
Inn_Gallery
Переглядів: 1094 | Додав: otec | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: