Головна » 2012 » Квітень » 11 » НЕХАЙ НЕ ЗБІДНІЄ РУКА ТИХ, ХТО ЖЕРТВУЄ НА БОЖИЙ ХРАМ!
22:28
НЕХАЙ НЕ ЗБІДНІЄ РУКА ТИХ, ХТО ЖЕРТВУЄ НА БОЖИЙ ХРАМ!

НЕХАЙ НЕ ЗБІДНІЄ РУКА ТИХ, ХТО ЖЕРТВУЄ НА БОЖИЙ ХРАМ!

Шановні Кривоозерці! У чеканні Світлого Христового Воскресіння хочу привітати Вас з цим радісним святом! Молюся і прошу Господа, щоб Він не лишав нас грішних Своєї опіки і Любові.

Кривоозерська Свято Різдво Богородична церква є невід’ємною часткою життя нашої громади. Споруджена церква у 1824 році за рахунок пожертв прихожан і освячена в ім’я Різдва Пресвятої Богородиці. Храм займає достойне місце серед історичних споруд нашого селища, яке цього року святкує 250-річчя свого заснування. Відколи знову відкрилися двері нашої церкви, по нинішній день не вмовкають молитви за наш край, за врожаї, за всякий добробут наших співгромадян, за їх здоров'я і благополуччя.

За роки відновлення богослужіння в храмі, завдяки пожертвам вдалося відремонтувати споруду. Дуже відрадно, що всі, хто ходить до нашого храму, стараються всіляко упорядкувати і сам храм, і територію навкруги. Хтось жертвує грошові кошти, хтось купляє потрібні в храмі речі, хтось допомагає своєю працею.

Тепер вже дійшла черга до покрівлі, яка дуже зносилася і потребує термінового ремонту. На це потрібні гроші. І  немалі.  Завдяки нашій громаді, яка ніколи не була і не буде осторонь благодійництва громадських проектів, вдалося зібрати значну суму. Та це лише половина з потрібних коштів. А вже одразу після Паски почнуться роботи по ремонту покрівлі.

Тому запрошую Вас всіх не зостатись осторонь і допомогти пожертвами на цей ремонт. За всіх, хто дає пожертви, за наших благодійників, возносяться молитви до Бога на кожній службі. І будуть возноситись, допоки храм існуватиме.

Цього року при освяченні Паски кожен з вас матиме можливість покласти свою пожертву на ремонт покрівлі храму і куполів. І цим самим стати жертводавцем для нашої церкви. Прислухаймось до святого письма, де сказано: сказав цар Давид усьому зібранню: …справа ця велика; тому що не для чоловіка споруда ця, а для Господа Бога. Бо хто я і хто народ мій, що ми мали можливість так жертвувати? Але від Тебе все, і від руки Твоєї одержане ми віддали Тобі. (Старий заповіт, перша Літопису).

Ми будемо молитися за наших жертводавців, щоб Господь винагородив їх Своїми щедрими дарами для вічного життя. Зробивши свою пожертву, Ви тим самим зробите свій вклад у формування християнських чеснот доброти, щирості, любові, милосердя, відданості у служінні Господу. Врешті, храм з новими куполами прикрасити наше селище. Нехай не збідніє рука тих, хто жертвує на Божий храм!

Освячення Паски відбудеться о 2-й годині ночі.

З повагою о. Леонід ЛОТОЦЬКИЙ
Переглядів: 827 | Додав: otec | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: