Головна » 2010 » Липень » 4 » Освячено новий комбайн
23:08
Освячено новий комбайн
       04.07. Після недільної Божественної літургії о. Леонід освятив новий зернозбиральний комбайн. В жарку пору жнив, коли погода майже завжди буває дуже перемінливою, аграрії особливо дбають про вчасне збирання хліба. Ось і цього року задощило в нашому краї. А колосся вже похитує стиглими зернами. Тому кожен день, кожна сонячна година дуже дорога.
       Фермер Олег Біцан людина дуже відповідальна. Тому, він доклав усіх зусиль, щоб придбати нову збиральну машину німецького виробництва для наших полів. І хоч придбати її в наш час дуже нелегко, але і користь очевидна. Новий комбайн збирає зерно в три рази швидше ніж старі машини. Та й зерно збирається ретельніше з мінімальними затратами.
       Як добрий християнин, Господар вирішив перш ніж вийти в поле, освятити комбайн  для подальшої плідної праці на хлібних полях. о. Леонід після чину освячення хлібозбирального комбайну, привітав Господарів з такою гарною подією і закликав Боже благословення на успіх і добробут усієї їхньої родини на многі щасливі літа.
Переглядів: 833 | Додав: otec | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: