Головна » 2010 » Серпень » 8 » Святого великомученика і Цілителя Пантелеймона
11:57
Святого великомученика і Цілителя Пантелеймона

Завтра 9 серпня Православні християни згадують на богослужіннях Святого Великомученика і Зцілителя Пантелеймона. Наша парафіянка Оксана Циктор розповіла, як Святий Пантелеймон зцілив її від хвороби ніг. Пропонуємо вашій увазі її розповідь.


Святого Пантелеймона.

Я, Циктор (Попель) Оксана, проживаю в Кривому Озері, хочу вам розповісти, як я зцілилась від хвороби ніг. Одного літнього дня, я запланувала пофарбувати огорожу. Але мої плани змінились. Біля моєї хати проходила старенька бабка і сказала мені, що сьогодні свято святого великомученика і Цілителя Пантелеймона. Я звернулась з молитвою до Бога і сказала: — «Боже, дякую Тобі, що не дав мені згрішити в цей день». Я взяла книгу про всіх Святих і відшукала в ній розповідь про Угодника Божого Пантелеймона. Тоді я вперше дізналася, що Святий Великомученик і Цілитель Пантелеймон зцілює від усяких недуг людей, які до нього звертаються. Я звернулась до Св. Пантелеймона з молитвою, щоб зцілив мене від недуги ніг. Бо ноги дуже боліли мене з дитинства. В моєї мами було багато дітей, нам важко жилося. І щоб збудувати житло ми постійно ногами місили глину з соломою на лимпачі.

А того дня, після молитви до Святого Пантелеймона, мене вперше не боліли ноги. З того часу пройшло шість років. Я не відчуваю в ногах ніякої втоми, скільки б я не ходила. Слава Господу Богу.

        Одного дня я поверталась з роботи, і чомусь пішла не по алеї як завжди, а по другий бік вулиці. Я йшла і стала: на землі побачила маленький образ. Я ще не нахилилась і не побачила чий це образ, але чомусь вже знала, що це образ Цілителя Пантелеймона. Коли я підняла ікону то в думках промайнуло, що в мене вдома нема жодної ікони Св. Пантелеймона. А тепер ось є.

Переглядів: 988 | Додав: otec | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: